[Mimedefang] 2.2 Mutiplexor not plexing

Karel.DeBruyne dbruyne at uia.ua.ac.be
Wed Jan 9 08:55:47 EST 2002


On Tue, 8 Jan 2002, David F. Skoll wrote:

> On Tue, 8 Jan 2002, Michael D. Sofka wrote:
>
> > I've been running mimedefang 2.1 for 3 weeks.  Today I tried
> > updating to 2.2, but had to back out the update.  The
> > mimedefang-multiplexor was not multiplexing correctly, or fast
> > enough.
>
> Were you using the multiplexor with 2.1, and if so, was it working?
>
> Flooding the multiplexor with tons of e-mail could result in the almost-
> simultaneous launch of many Perl processes, which could certainly
> cause trouble.  But I've never seen the exact symptoms you describe.

A few weeks ago, I had the same problem (with 2.2)
I went back to version 1.3
(I am running Solaris 7 for sparc)

Karel

>
> Regards,
>
> David.
>
> _______________________________________________
> MIMEDefang mailing list
> MIMEDefang at lists.roaringpenguin.com
> http://lists.roaringpenguin.com/mailman/listinfo/mimedefang
>

=======================================================================
Karel De Bruyne
System/Network Manager                      phone      + 32 3 820 22 04
UIA - Network Service                       fax        + 32 71 83 43 00
Universiteitsplein 1 - B0.12                email  dbruyne at uia.ua.ac.be
B 2610 Wilrijk - Belgium              http://www.uia.ua.ac.be/u/dbruyne
=======================================================================




More information about the MIMEDefang mailing list